Knettesupan

20. září 2009 v 16:33 | Faeřan

Recepty:
Fiskaruller
Frikadellur
Fyltur lundi
Grindabuffur
Kjøtbollar
Knettesupan
Livurpostei
Rabarbusupan
Rognafrikadellur
Ræstur fiskur
Seyðurhøvd
Toskarhøvd

Polévka Knettesupan

Suroviny

1,5 l "soð" (voda, ve které byly uvařeny knetti*)
100 ml vody
250 g mrkve a zeleného hrášku
10-12 sušených švestek
4 polévkové lžíce pšeničné mouky
ocet
cukr

Příprava

Nalijte soð do hrnce a přidejte mrkev, hrášek a švestky. Přiveďte polévku k varu, vařte 6-8 minut a dochuťte octem a cukrem. Nakonec smíchejte 100 ml vody se čtyřmi lžícemi mouky a směs přidejte do polévky.

*Návod na přípravu knetti naleznete zde!

Kategorie: Recepty ______________________________________________________________________________________________
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama